Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Власне наукове видання створять педагоги у Херсоні

Таке рішення було озвучене 24 грудня на зборах трудового колективу педагогічного факультету ХДУ, головним питанням яких був звіт декана Любові Євгенівни Петухової за період з 2014 по 2019 рік. На зборах були присутні науково-педагогічні працівники ПФ, представники ректорату ХДУ та студенти.

За ці 5 років на факультеті відбулись важливі зміни на краще, Любов Євгенівна розповіла про діяльність у різних сферах: про організацію та процес забезпечення підготовки майбутніх фахівців дошкільної та початкової галузі освіти, оновлену систему профорієнтаційної роботи, традиційні та нові заходи факультету, наукову діяльність, новітні технології, співпрацю з Бериславським педагогічним коледжем, з іншими закладами освіти та іноземними партнерами. І це лише невелика частка того, чим займається факультет, адже охопити всі аспекти діяльності за 5 років надзвичайно важко.

Педагогічний факультет має перспективи розвитку та зростання у майбутньому. Серед них: забезпечення акредитації освітніх програм за новими умовами, академічної доброчесності, функціонування системи FeedBack у постійному режимі, після кожного заняття, формування якісного контингенту студентів, збільшення конкурсного балу при вступі. Важливими завданнями педагогічного факультету у наступні 5 років також є формування позитивного іміджу педагогічної професії, збільшення відсотку працевлаштування в галузі освіти, залучення грантової підтримки, а також створення власного наукового видання, збільшення кількості працівників з високим рівнем володіння та викладання англійською мовою.

В результаті зборів трудового колективу звіт був затверджений та після голосування було прийнято рішення рекомендувати професора Любов Євгенівну Петухову на посаду декана педагогічного факультету.

Педагогічний факультет ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН