Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні продовжать розвиток програми “Безпечне місто”

В Херсоні поліцейські звітували перед міською владою про хід виконання програми «Безпечне місто»

Начальник Управління інформаційно-аналітичної підтримки обласного главку поліції Олександр Федотов інформував депутатів міської ради про хід виконання програми відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне місто» за 2019 рік.

В Херсонській міській раді представник від обласної поліції ознайомив депутатів та міського голову зі станом виконання поліцією першого етапу програми «Безпечне місто» у Херсоні. Олександр Федотов розповів, що ця система запровадилась завдяки фінансуванню Херсонської міської ради за проектом, розробленим поліцією.

На в’їздах у місто та транспортних розв’язках зараз встановлюють камери відеоспостереження, які вже виявляють викрадені та розшукувані транспортні засоби, допомагають розкривають злочини та максимально швидко реагують на такі події. Також депутатів було запрошено до обласного главку поліції для демонстрації можливостей програми.

У Ситуаційному центрі ГУНП депутати та громадські діячі ознайомилися із функціональними можливостями системи відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне місто».

Гості побачили інтелектуальну систему відеоспостереження, яка забезпечує розпізнавання номерних знаків, кольору, марки та моделі автомобілів, визначення напрямку, в якому поїхав транспортний засіб, виявлення та фіксацію порушень Правил дорожнього руху, розпізнавання по обличчю розшукуваних осіб, виявлення залишених без нагляду підозрілих або вибухонебезпечних предметів.

Присутні обговорили результати роботи системи, її можливості та, за підсумками, підтримали пропозицію поліції щодо продовження подальшого розвитку програми «Безпечне місто» у 2020-2021 роках.
Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН