Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скандальну ділянку дороги на Херсонщині повторно ремонтують

Про це повідомляв Юрій Гусєв на своїй сторінці у фейсбуці.

“Кілька тижнів тому ми отримали інформацію від Кочубеївська громада про незадовільний ремонт дороги Кочубеївка-Давидів Брід. Я взяв ситуацію на особистий контроль. Сьогодні мій заступник Сергій Козир доповів, що договір з підрядником ТОВ «Гарант К», який ще в 2018 виграв тендер, але не виконав зобов’язання по ремонту дороги зазначеної дороги, РОЗІРВАНО!

Весь останній тиждень наша #ГусєвDreamTeam вивчала це питання для того, щоб зробити все потзакону і на користь громаді. На жаль, на цій ділянці підрядник не тільки не виконав поставлену перед ним задачу, а й зробив дорогу зовсім непроїзною, про що я дізнавався телефоном від голови ОТГ Іван Дударь.

На сьогодні Департаментом будівництва та розвитку інфраструктури Херсонська обласна державна адміністрація проводяться аварійні ремонтні роботи. Зараз з дороги прибирається напластування глини, а зверху її присипають шлаком. В такий спосіб ми плануємо зробити дорогу проїзною до проведення нового тендера.

При ремонті дороги до Кочубеївки не використано близько 1,3 млн грн, які будуть перенесені на наступний рік. Тепер наше важливе спільне завдання — це корегування кошторису на ремонт дороги, розробка нової проєктної документації та пошук чесного підрядника через ProZorro”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН