Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині готуються до перших виборів в ОТГ

22 грудня 2019 року відбудуться перші вибори голови та депутатського корпусу Костогризівської ОТГ Каховського району. Про це повідомляють в Херсонській обласній державній адміністрації.

До складу об’єднаної громади увійдуть чотири села: Костогризове, Богданівка, Наталівка та Семенівка. Населення ОТГ становитиме майже 3 тисячі жителів.

Поспілкуватись з жителями сіл, зокрема, відверто поговорити про виклики громади приїхав голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

«Особисто я готовий стимулювати створення нових робочих місць, створювати умови та залучати інвесторів, знаходити кошти на проекти, які допомагатимуть рухати громаду вперед. Це моя робота. Але цю роботу я можу робити тільки тоді, коли ви також будете активними. Давайте разом робити вашу молоду громаду, чудовий Каховський район і Херсонщину кращими», – наголосив очільник області.

За словами місцевих жителів, головними завданнями громади є налагодження роботи водопостачання та електропостачання, ремонт доріг та забезпечення медичною допомогою населення.

Вже з наступного тижня Костогризівська громада сформує ефективну спроможну владу, яка працюватиме для покращення умов життя населення, буде відповідальною за розв’язання місцевих проблем та матиме для цього необхідні ресурси.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН