Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські освітяни вивчають досвід колег у Європі

До кількох країн Європи поїхали освітяни з Нової Каховки, щоб перейняти досвід європейських колег. Про це на Фейсбуці пише Ірина Дубас:

 – Делегація освітян Нової Каховки продовжує втілювати освітні реформи у життя. Тому з 16 по 22 грудня Асоціація ВГУ запросила директорів шкіл Зуйко Олену, Дубас Ірину, Грішагіну Лілію, Олійник Оксану, Долецьку Тетяну та директорів ЗДУ Величко Лілію, Дуднік Тетяну, вчителів пілотної школи #3 Косован Інну, Турбабу Лілію і Задирко Олену ознайомитися із системою освіти Швейцарії. Разом з цим керівники і вчителі відвідали місто Брно у Чехії, Відень у Австрії, Мюнхен в Німеччині, Цюріх в Швейцарії, королівство Ліхтенштейн та Краків у Польщі. Багато побачили, милувалися красотами Альп, досягненнями в науці та техніці, але ми теж крокуємо у правильному напрямку.

Освітяни й надалі планують розширювати свій кругозір і вчити дітей з власного досвіду, залучаючи до практичних дій.Для цього вчитель має весь час вчитися, використовувати різноманітні методики, мотивувати учнів до навчання. Тому не сидять на місці, а вивчають європейський досвід.Договір з освітянами Цюріху підписаний, тому у нас все попереду. Педагоги наші – найкращі в світі! Дякуємо Президенту Асоціації ВГУ Ярославу Турянському за запрошення!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН