Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі пройшов парад Дідів Морозів – байкерів

Близько сотні мотоциклістів проїхалися Одесою, одягнені у новорічні костюми. Про це повідомила кореспондентка Суспільного.

За словами організаторів, під час заходу було задіяно близько 60 мотоциклів, а довжина маршруту склала 20 км.

Під час пробігу мотоциклісти зробили зупинку біля пам’ятника Дюку Де Рішельє.

“Маршрут у нас був з “10 квітня” сюди. І далі ми зараз будемо їхати на Дерибасівську, постоїмо там. Хто брав з собою цукерки, мандарини – роздамо. І далі будемо їхати на 411 батарею. Просто зібралися, вирішили проїхатися по місту з музикою. В костюмах Дідів Морозів. Подарувати трохи позитивних емоцій”,– розповів організатор Михайло Богатов.

Учасники мотопробігу були одягнені у святкові костюми. Руфіна Ромашева розповіла історію створення свого:

“Я дізналася дуже пізно про те, що пробіг буде саме сьогодні. Я дуже хотіла бути сніжинкою, але костюм не знайшла. І під час робочого дні я давай швиденько ліпити, майструвати. Тепер я сьогодні ялинка. У мене ялинкові іграшки, зірка на лобі. Коротше, я ялинка”.

Анастасія та Сергій взяли участь у такому заході вперше. Розповіли свої враження:

“Це весело, це забавно, тим паче – коли це у грудні буде така погода. Сонячно, ясно, абсолютно по весінньому, чому ні? Це добре, це весело, підняти людям настрій, усмішки, щастя, радість. Здається, тільки плюси. – І тим паче потрібно підтримувати організаторів, тому що таких мало заходів на даний момент для молоді, де зацікавлені люди, які ведуть тверезий спосіб життя та веселяться натовпом. Це дуже весело”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН