Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скадовську районну державну адміністрацію очолила Світлана Покутня

Відповідно до розпорядження Президента України від 18 грудня 2019 року №548/2019-рп головою районної державної адміністрації призначено Покутню Світлану Олександрівну.

21 грудня 2019 року в залi засiдань районної державної адміністрації очільник області Юрiй Гусєв представив громадi району голову Скадовської райдержадмiнiстрацiї Покутню Свiтлану Олександрiвну та подякував Вiктору Турику, який обiймав цю посаду п’ять рокiв, за здійснену роботу для Скадовщини.

«Скадовський район є унікальним, район має величезний потенціал у сфері відпочинку, оздоровлення та туризму. Тому ми маємо більше уваги та ресурсів приділити розбудові транспортної та туристичної інфраструктури. Голови районних державних адміністрацій перш за все мають ефективно завершити реформу децентралізації, для того, щоб люди отримали більше повноважень, більше можливостей реалізовувати ті важливі проекти, яких потребують сьогодні громади, приймаючи відповідальні рішення », – зазначив Юрій Гусєв. Свiтлана Покутня, у свою чергу, подякувала Президенту України та очiльнику областi за надану довiру та можливість працювати в одній команді.

«Дуже багато важливих та пріоритетних завдань стоять перед нами на сьогоднішній день. Але я впевнена, що лише завдяки плідній співпраці задля нашої громади ми зможемо досягти гідних результатів» , – акцентувала керівник району.

Зазначимо, що Cвiтлана Олександрiвну – перша жiнка, яка очолила Скадовську районну державну адмiнiстрацiю.

Скадовська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН