Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліцейські керівники схопили розбійників із Придністров’я

Нападу розбійників на оселю фермера запобігли керівники Нижньосірогозького відділення поліції ввечері 21 грудня.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції в Херсонській області, передає Depo.Херсон.

Через те, що особовий склад Нижньосірогозького відділення поліції був у суботу майже повністю задіяний на охороні виборчих дільниць у зв’язку з виборами в ОТГ, на черговий виклик довелося виїхати начальнику районного відділення поліції разом із заступником. До поліції телефонував фермер, який повідомив, що камери відеоспостереження зафіксували двох невідомих на території його домоволодіння.  

На фермерське подвір’я відправився начальник райвідділу Валерій Метель, його заступник Володимир Махров залишився спостерігати за ситуацією на вулиці.

На фермерський території Метель побачив чоловіка у балаклаві, той кинувся на поліцейського з гайковим ключем, але поліцейський відхилився. Тоді зловмисник чкурнув через паркан, прямо ” в обійми” Махрова. За півгодини було знайдено й другого зловмисника. Начальник райвідділу заскочив його в приміщенні літнього душу на подвір’ї на околиці населеного пункту.

Пропустить через 9

Затриманими виявилися громадяни самопроголошеної республіки Придністров’я, віком 29 та 33 роки, які мали намір здійснити розбійний напад на оселю фермера. Старший з них, який намагався вдарити начальника районної поліції металевим ключем, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів на території України.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили скинуту зловмисником балаклаву, гайковий ключ та пістолет, споряджений патронами травматичної дії. А на одній із вулиць села був виявлений “Фольксваген” з єврономерами, на якому зловмисники приїхали в населений пункт.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН