Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чорнобаївці відкрили басейн

З радісною подією громаду привітали голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв та перший заступник голови ХОДА Дмитро Бутрій.

«Напередодні новорічних та різдвяних свят ми відкриваємо дитячий басейн, побудований завдяки командній роботі влади села, району та області. Всі потрошки ми зробили велику річ для наших діточок», – зазначив Юрій Гусєв та вручив дітям подарунки.
До привітань приєднався перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій.

«На думку багатьох скептиків, цей проєкт міг бути нереалізований, але завдяки зусиллям кожного з нас реконструкція басейну здійснилася. З боку обласної адміністрації та місцевого самоврядування було зроблено все можливе – й велика мрія дітей здійснилася», – наголосив Дмитро Бутрій.

Басейн реконструйовано за кошти державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевого бюджету.Загальний обсяг фінансування становить понад 6,5 млн грн, з яких 5 571,215 тис. грн – кошти ДФРР, а 981 тис.грн – співфінансування з місцевого бюджету.

В рамках проєкту було здійснено роботи з реконструкції плавального басейну, оздоблено внутрішні приміщення басейну, проведено реконструкцію систем водопостачання, каналізації, вентиляції, електроживлення та опалення.

ХОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН