Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білозерський ліцей отримав 26 ноутбуків від Святого Миколая

Білозерська селищна рада подарувала науковому ліцею ім. О.Я. Печерського 26 ноутбуків на Святого Миколая. 

 

У Білозерці триває комп’ютерне оснащення шкіл. Білозерська селищна рада придбала 26 ноутбуків з комплектуючими для наукового ліцею ім. О.Я.Печерського. 124 тис. гривень на придбання техніки виділено з місцевого бюджету, інша частка – співфінансування з державного бюджету.

Сьогодні, в День святого Миколая, селищний голова Антоніна Чередник та голова райдержадміністрації Андрій Неделько вручили ноутбуки першачкам з ліцею. Окрім цього, Святий Миколай подарував учням закладу солодощі. Малеча залишилась задоволеною.

«Вітаю з Днем святого Миколая – святом радості та щедрих подарунків, – розпочала своє привітання Антоніна Чередник. – Але запам’ятайте, що головний подарунок, який ви можете отримати в навчальному закладі – це знання! Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя.

Після вручення подарунків Антоніна Чередник, Андрій Неделько, директор ліцею Антон Власюк, заступник директора Аліна Романовська та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Валерій Білоус провели робочу нараду. Керівництво громади та району вислухали нагальні проблеми освітян та пообіцяли сприяти їх вирішенню.

Білозерка.Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН