Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новорічний марафон: у Херсоні засяяла ялинка

У свято, коли здійснюються найзаповітніші мрії, – в День святого Миколая, в центрі Херсона запанувала новорічна атмосфера та розгорнулось торгове містечко!

На площі Свободи новорічними вогниками засяяла головна ялинка Херсонщини, яку відкрив очільник області Юрій Гусєв.

Вчоорашній день об’єднав сотні херсонців, які після роботи, навчання змогли поринути у святкову атмосферу.
Новорічна красуня подарувала гарний настрій усім гостям свята, тож жителі обласного центру не стримували емоцій та тішились казковим антуражем.

З привітаннями до присутніх на святі звернувся голова ОДА Юрій Гусєв: «Святкуючи новорічні та різдвяні свята, давайте згадаємо про те, що на сході наші хлопці тримають фронт, для того, щоб ми робили Херсонщину й Україну кращою. Давайте святкувати і давайте зробимо так, щоб ми були гідні їх пам’яті та подвигу», – наголосив Юрій Гусєв.

Привітав херсонців і Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба, який сьогодні перебуває з робочим візитом в нашій області.

Головну ялинку області буде прикрашати подарунок від урядовця – кулька, на якій зображені український герб та 12 зірок Європейського Союзу.

«Переконаний, що Херсонщина буде одним з лідерів із впровадження європейських стандартів життя. Життя стане кращим і якіснішим завдяки спільним зусиллям кожного. Будьте щасливі!» – звернувся Дмитро Кулеба до присутніх.

Святкова атмосфера, гарна музика, неймовірні емоції та тисячі чудових вогників – саме таким для херсонців стало відкриття ялинки.

А для найменших гостей заходу відкрилася резиденція Святого Миколая, де вони могли сфотографуватись та розказати про свої бажання.

Працюватиме на головній площі міста і торгове містечко, де можна придбати різноманітні смаколики.
Свято продовжилось виступами херсонських виконавців. Але на цьому казка не завершується, створеною в центрі Херсона атмосферою можна буде насолодитись упродовж всіх новорічних свят.

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН