Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі встановили найвищу піраміду з подарунків

В Одесі встановили одночасно три українські рекорди – найвища вежа із подарунків, найбільша кількість зібраних подарунків і найбільша кількість іграшок, які передадуть дітям-сиротам.

Піраміду із 111 тисяч подарунків склали за п’ять з половиною годин, розпочали об 11-й ранку. Представниця Національного Реєстру Рекордів Лана Вєтрова зафіксувала рекорд у трьох номінаціях. За її словами, жоден з них не зареєстрований ані в Україні, ані в світі.

“Ми маємо найвищу піраміду з дитячих настільних ігор. Ми маємо 6 метрів 65 сантиметрів. Ми маємо, мабуть, найграндіозніший параметр – це кількість настільних ігор. Навіть нас це вразило, ми розраховували десь на плюс мінус 100 тисяч, але ми маємо 111 тисяч 627 дитячих ігор. І третій рекорд – це передача всіх цих ігор в дитячі будинки,” – розповіла представниця Національного Реєстру Рекордів Лана Вєтрова.

Серед подарунків – настільні ігри та набори для творчості. Їх надав торговий дім, який спеціалізується на товарах для дітей.

“Ми будемо видавати на кожний інтернат, скільки ми розподілили, дорогу продукцію, якою можуть пограти десять людей одразу. У кожного буде його особиста іграшка, а також будуть окремо ігри, в які будуть грати групою”, – розповів представник торгового дому Микола Сивак.

Таку акцію вирішили приурочити до зимових свят, розповів віцепрезидент благодійного фонду “Добрий Самарянин” Денис Сердиченко. У ній взяли участь приблизно 40 волонтерів, які зводили вежу.

Всі подарунки розвезуть дітям з інтернатів та соціально незахищених сімей по всій Україні.

UA: Одеса

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН