Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для скадовчан підготували яскраві новорічні розваги

19 грудня 2019 року об 11.30 у великій залі РБК ім. Т.Г. Шевченка відбудеться дитяча розважальна програма «З добром у серці». На малечу чекають солодощі та смаколики від Святого Миколая, а також ігри, конкурси та розваги.

20 грудня 2019 року о 17.00  у виставковій залі РБК ім. Т.Г. Шевченка відбудеться святковий концерт клубу бардівської пісні «Капітан».

25 грудня 2019 року о 13.00 запрошують до великої зали РБК ім. Т.Г. Шевченка на Новорічний концерт «Різдвяно-Новорічні зустрічі».
Усі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші сертифікатів на вечерю у одному з кафе міста, смачну піцу, абонемент у тренажерний зал РБК, сеанс дельфінотерапії, серія поїздок на таксі, відвідування сауни та багато іншого.

27 грудня 2019 року о 12.00  у великій залі РБК ім. Т.Г. Шевченка на вас чекає дитяча розважальна програма «Снігуронька 2020». Після завершення програми, на центральній площі, відбудеться відкриття головної ялинки міста Скадовськ .

31 грудня 2019 року о 19.00 год. на центральній площі, біля головної ялинки міста, відбудеться святкова програма «Зустрічаймо разом Новий рік».

Скадовська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН