Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізька пенсіонерка перетворила власну квартиру на сміттєзвалище (відео)

Ютубом поширилося відео, яке зняв мешканець будинку на вулиці Шкільній 7 Павло Боржемський, коли сусідка-пенсіонерка залишила двері до своєї квартири відчиненими. Сусід розповідає: протягом трьох років вона колекціонує непотріб, котрий збирає на смітниках. Його мати та бабуся живуть на одному поверсі з цією жінкою, тож постійно відчувають сморід відходів.

«У неї там комплекс усього – пластмаса, картон, просто сміття якесь побутове. Навіть папуга вижив у таких умовах. Я ще рік тому телефонував до поліції, вони казали, що не мають права до квартири заходити, телефонував до нашої керуючої компанії «Місто для людей» і вони теж кажуть, що нічого не можуть вдіяти», – каже Павло Боржемський.

У квартирному смітті розплодилися таргани й пацюки, які переміщуються і до сусідніх квартир. Влітку сморід посилюється.

«Влітку це дуже відчувається. Ще й таргани бігають. Ті, хто ближче до неї живе, їм мабуть ще складніше. Вона буває іноді двері відчиняє і там видно, що десь до метра стоїть купа сміття», – розповіла мешканка будинку №7 на вулиці Шкільній Ганна Шунькіна.

За словами адвоката Івана Черкашина, у таких ситуаціях перешкодою є захист недоторканості житла, прописаний у Конституції України. Примусовий вхід до оселі можливий тільки за рішенням суду, або ж в окремих випадках, робити це можуть правоохоронці, чи працівники рятувальної служби.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН