Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховчанка на музичному конкурсі в Миколаєві посіла призове місце

Успіхи Новокаховчан на VІІ Всеукраїнському відкритому багатожанровому фестивалі

У місті Миколаїв, 07 грудня 2019 року, відбувся VІІ Всеукраїнський відкритий багатожанровий фестиваль – конкурс мистецтв «Лиманські зорі» – «Дивограй», який проводиться сумісно з регіональним організатором фестивалю мистецтв «Дивограй» під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, відмінника освіти, кандидата педагогічних наук Шевченко Ю.А. – в номінації інструментальна музика, за підтримки Міністерства культури України, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації. 

Учениця комунального закладу «Новокаховська дитяча школа мистецтв» підрозділу №2 Бочарова Олександра (викладач Людмила Качан) взяла участь у конкурсі в номінації інструментальне мистецтво (фортепіано/синтезатор) в жанрі естрадно-джазова музика. Олександра виступила з програмою, яка складалася з української пісні П.Майборода-В.Ніфонтов «Рідна мати моя» (фортепіано) та А.Вівальді «Куранта» (синтезатор).

За рішенням журі Олександра Бочарова отримала статуетку та диплом лауреата ІІІ ступеню, а викладач Людмила Качан була нагороджена подякою.

Щиро вітаємо викладачів та їх талановитих і цілеспрямованих учнів та бажаємо нових творчих досягнень!

Новокаховська міська рада 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН