Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Харківський бізнесмен став головою Високопільської РДА (відео)

41-річний Вадим Приходько призначений головою Високопільської райдержадміністрації. Народився й отримав освіту на Харківщині. Навчався у Харківському національному технічному університеті та Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого. З 2000 по 2006 роки працював в органах прокуратури Харківщини, з 2006 по 2019 роки – на різних посадах у приватних структурах. До призначення – генеральний директор ТОВ «Югран» (Харківська область).

Власну кандидатуру до проєкту LIFT Вадим Приходько вирішив подати після слів Президента про можливість «долучитися до змін у країні». «Якщо ти фахівець і можеш захистити свою програму, своє бачення розвитку території – ти здатний керувати районом. Я вирішив, що у мене є і бажання, і досвід. Вважаю, що ми багато чого зробимо в цьому районі», – впевнений новопризначений голова РДА.

Завершення реформування галузей освіти та медицини, проведення децентралізації, забезпечення пожежної безпеки в бюджетних установах, а також вирішення проблеми з питною водою – такі пріоритетні задачі окреслив Вадим Приходько. «Завдання різнопланові, – констатує він, – головне, щоб новостворені громади якнайшвидше прийняли управління територіями, фінансовий ресурс і сформували необхідні структури».

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН