Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ексбізнесмен з Донецька очолив Чаплинську районну державну адміністрацію (відео)

У Чаплинському районі новий голова – Володимир Галицький.

Посадовцю 43 роки, одружений, виховує двох дітей. Народився та виріс на Донеччині. Освіта вища, закінчив Донецький державний технічний університет за спеціальністю «Металургійне обладнання».

Пізніше отримав ще дві вищі освіти: у Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство» та в Донецькій державній академії управління – «Фінанси».

Трудову діяльність розпочав у 2001 році. З 2003 року став бізнесменом у Краматорську.
До очолення Чаплинського району розвивав власний бізнес.

Як розповів сам Володимир Галицький, з Херсонщиною його пов’язує багато. На початку своєї підприємницької діяльності, будучи засновником та директором комерційного підприємства працював на території Херсонської області. Тоді мав можливість вивчити регіон, проблематику, досягнення, поспілкуватися з місцевими жителями.

Призначений на посаду голови райдержадміністрації за соціальним проєктом LIFT.
«У мене є бажання працювати заради змін. Тому я залишив заявку на сайті LIFT. Пройшов усі етапи конкурсу, у фіналі – співбесіду з головою ОДА та представниками Офісу Президента. Отримав позитивну відповідь і зрозумів, що це – доля, повернутись на Херсонщину. Вступаючи на цю посаду, я чітко усвідомлюю рівень відповідальності, якої вона вимагає, та рівень високої довіри Президента України Володимира Зеленського та очільника Херсонської області Юрій Гусєв», – зазначив посадовець.

У планах Володимира перетворити Чаплинський район у новий динамічний край розвитку та успіху.

Пріоритетним для району він вважає завершення процесу децентралізації. Тому важлива співпраця з майбутніми головами ОТГ, щоб досвід службовців був збережений для громади і держави.

Також першочерговим завданням для новопризначеного голови є реалізація ініціатив Президента. Зокрема, долучення до проєкту «100 шкіл, 100 дитячих садочків, 100 стадіонів». Дбатиме Володимир Галицький і про економічну ситуацію та соціальний захист населення.

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН