Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відзначили Всесвітній день футболу

10 грудня у Новій Каховці в спортивному залі «Будівельник» відбулось спортивне свято з нагоди Всесвітнього дня футболу, повідомляє Online НК.

Футбол люблять у Новій Каховці. В місті діють громадські організації «Федерація футболу м. Нова Каховка», головою якої є перший заступник міського голови Леонід Чурсинов, та «Новокаховський клуб «Енегрія», директор Сергій Корольський, почесний президент клубу міський голова Володимир Коваленко.

Багато уваги в місті приділяється розвитку дитячого футболу. В ДЮСШ «Таврія» Нової Каховки працюють 5 тренерів-викладачів з футболу, це:

  • Масюткін Данило – з самими маленькими футболістами 20011-13 р.н;
  • Кухарчук Сергій – тренує юних футболістів на футбольному полі «Таврія», що знаходиться в ц. Основі.
  • Кулик Віталій – який цього року з Новокаховською командою виборов І місце у змаганнях з футзалу серед юнаків 2003-2004 р.н. та молодше за програмою Х літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини та ІІ місце у змаганнях з футболу серед юнаків 2003-2004 р.н. та молодше за програмою Х літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини;
  • Черняєв Павло, який зі своїми вихованцями 2008 р.н. та молодше стали Чемпіонами Херсонської області з футболу сезону 2018-2019 р.р.
  • Ківнюк Андрій, тренер команди дівчат, які в цьому році зайняли ІV місце на Чемпіонаті України з футзалу в м. Лиман, а також отримали бронзову нагороду у змаганнях з футзалу серед дівчат 2003-2004 р.н. та молодше за програмою Х літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини.

У спортивному клубі «Енергія» з юними футболістами працює тренер Бакулін Анатолій.

До юних футболістів, що зібралися на свято, з вітальним словом звернулися міський голова, почесний президент футбольного клубу «Енергія» Володимир Коваленко та голова громадської організації «Федерація футболу м. Нова Каховка», перший заступнику міського голови Леонід Чурсинов.

Чудовий творчий подарунок, глядачі отримали від танцювального колективу «Тандем», керівник Євтіхова Сніжана, (НКПК ОНПУ, директор Віталій Вітков).

Від міського голови Володимира Коваленко та від начальника відділу сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталії Таран юні футболісти отримали солодощі.

У Всесвітній день футболу бажаємо великого успіху і везіння, спортивної сили і витримки, вдалих футбольних і життєвих матчів. Нехай завжди вдається забивати красиві голи в ворота суперників, нехай завжди виходить все, до чого є прагнення, нехай життя буде цікавим, щасливим і захоплюючим.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН