Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жінки, які мешкають у Центрі матері і дитини, отримали новорічні подарунки

Юрій Рожков: “Опинитися у складній ситуації може кожен. І добре, коли поряд виявляться ті люди, котрі простянуть руку допомоги. Приємно, що моя команда із задоволенням долучається до добрих справ. Побачивши в соцмережах звернення волонтерів про допомогу Центру матері і дитини, ми передали необхідні речі і подарунки до новорічних свят для матусь та їх малюків.”

Зараз у Центрі перебуває 8 жінок. У кожної з них своя непроста ситуація, своя історія. Але усі вони – сильні і сповнені вірою у краще мами. При надії або вже з дітками. Найстаршому малюку майже рік.

Олена Сковородка, директор міського Соціального центру матері та дитини подякувала за продукти, солодощі, миючі засоби і речі, передані від колективу Громадської платформи Юрія Рожкова “Добро переможе”, зазначивши: “Нам завжди приємно відчувати турботу. Адже, жінки опинилися у Центрі саме через брак опіки, уваги… А коли вони розуміють, що є люди, яким не все одно, які щиро хочуть поділитися, підтримати, пригостити – жінки розквітають і усміхаються. Дякуємо Юрію Рожкову й усім, хто потурбувався про те, щоб свято наші матусі у Центрі зустріли в комфорті, теплі, з подарунками і за святковим столом.”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН