Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Призначений новий голова Великолепетиської райдержадміністрації (Відео)

Новим головою Великолепетиської райдержадміністрації став Євген Холодарь.

Йому 39 років, він корінний херсонець. Тут народився, навчався та розпочав свою трудову діяльність.

Євген має дві вищі освіти: є спеціалістом з фінансів та магістром за спеціальністю «Державна служба»; здобув їх у Херсонському національному технічному університеті (ХНТУ) у 2002 та 2012 роках.

Ще за часів навчання в ХНТУ почав активно займатися громадською діяльністю: входив до активу студентського самоврядування, був «студентським деканом» на факультеті, співзасновником молодіжної громадської організації, а вже потім головою профспілки, радником обласної ради, двічі депутатом Суворовської районної у м. Херсоні ради, радником голови обласної державної адміністрації.

Розпочав трудову діяльність в 19 років – головою профспілкового комітету студентів ХНТУ профспілки освіти та науки, а потім будував кар’єру в банківській сфері. Працював за різними напрямами у таких установах та організаціях, як: ПриватБанк, Казначейство України, Трансбанк, Правекс-Банк, Ощадбанк і більше 11 років в УкрСиббанку, де «з нуля» відкрив декілька відділень і потім одночасно керував групою з 6 відділень цього ж банку.

Після оголошення запуску на Херсонщині пілотного для всієї України проєкту LIFT Євген Холодар вже на другий день подав документи одразу на дві посади – заступника голови ОДА та голови РДА. Пройшовши ретельний відбір: тести на знання законодавства, психологічні тести, співбесіда, спецперевірка, погодження з Офісом Президента – отримав «так» і запрошення очолити Великолепетиський район.

Як поділився сам Євген: «Це був цікавий досвід, особливо запам’яталося нове, гарне відчуття, коли писав заяву на ім’я Президента України, і дуже зворушливо отримувати Розпорядження Президента України про призначення. Все можливо у житті; коли прагнеш щиро, від серця, то й Бог допомагає. Хоча й може коригувати, щоб було найкраще!»

Євген Холодар вдячний Президенту України Володимиру Зеленському та очільнику Херсонщини Юрій Гусєв за аванс довіри. Відчуває свою персональну відповідальність перед ними та особливо – перед громадою району.

Метою своєї діяльності новопризначений голова РДА вбачає розвиток Великолепетиського району в соціально-економічній та інших сферах, насамперед через реалізацію проєктів, програм та ініціатив Президента, досягнення конкретних результатів, які б мешканці району відчули на собі у повсякденному житті.

Зрозуміло, що на цій посаді треба не просто багато працювати, а викладатися на повну, всіма своїми силами і знаннями.

Велику підтримку Євген отримує від своєї коханої дружини Наталії, батьків, доньок, родичів та друзів. Саме вони надають впевненості, сил та наснаги, бо у будь-якій справі були і є поруч.

У своїй першій промові Євген Холодар звернувся до людей зі словами: «Сьогодні кожен українець прагне, щоб ми жили краще: ріс достаток та благополуччя в країні. І це залежить не тільки від посадовців, а від кожного з нас: фермера, вчителя, лікаря – порядної та фахової людини будь-якої професії. В нашому Великолепетиському районі багато таких людей. Розраховую на кожного з вас, вірю в те, що разом ми зможемо зробити наш Богом даний край процвітаючим. Я відкритий і готовий до співпраці».

Голова РДА поділився конкретними найближчими планами – якнайшвидше завершити будівництво нової амбулаторії у селі Рубанівка і стати першим районом Херсонської області, де буде відкрито амбулаторію нового формату.

А також стратегічними планами: успішно впроваджувати освітню, медичну та інші реформи, взяти найактивнішу участь у розбудові інфраструктури та великому перетворенні країни, а ще в наступному році завершити на місцевому рівні, мабуть, найважливішу реформу – децентралізацію.

На плідну співпрацю та сприяння громади, працівників РДА та депутатського корпусу Євген Холодар може точно розраховувати.

Новопризначений керівник – енергійна людина з великими можливостями. І в тому, що буде досягнуто поставленої мети – покращення життя громади та розвиток району – можна не сумніватись.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН