Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині пройшов чемпіонат з важкої атлетики

Наприкінці листопада в Скадовську пройшов чемпіонат області з важкої атлетики серед дорослих спортсменів.

30 листопада 2019 року у місті Скадовськ проходив чемпіонат Херсонської області з важкої атлетики серед дорослих спортсменів та відкритий обласний турнір присвячений пам’яті видатних тренерів і спортсменів Херсонщини.

Це заслужені тренери України Сергій Душенін, Павло Пастух зі Скадовська, Анатолій Усачов з Нової Каховки, Сергій Сухоруков з Херсону. Спортсмени: майстер спорту Петро Сінько, який в категорії 110кг у 1983 році підіймав у ривку 180кг, у поштовху – 220кг та в сумі – 400кг, це дуже високий результат.

У змаганнях взяли участь команди з Нової Каховки, Херсону, Скадовська, Чорнобаївки, Федорівки, м. Миколїв, всього 82 учасника. Чорнобаївські важкоатлети виступили добре.

Чемпіонами стали: Гора Діана, Бондарева Вікторія, майстер спорту Ілханова Катерина – абсолютна чемпіонка серед жінок. 2 місця: Гора Валентина, Гора Анна, Бутрій Станіслав, Федина Іван, Мандрика Дмитро, Чеснок Богдан, Ярмоленко Сергій. Чемпіони та призери змагань були нагороджені дипломами і медалями, а переможці – цінними призами.

Білозерка.Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН