Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівському районі проводять акцію зі збору іграшок на головну ялинку громади

Одне з найцікавіших занять на Новий Рік – це прикрашати ялинку! У всіх вона виходить різна: хтось майструє іграшки з підручних матеріалів, а хтось звертається до професіоналів.

Оргкомітет Великокопанівської сільської ради запрошує всіх охочих долучитися до акції «Прикрасимо новорічну ялинку разом!» – виготовити власноруч святкову іграшку або придбати за власні кошти та прикрасити нею головну новорічну ялинку Великокопанівської громади.

У 2019 році Великокопанівська сільська рада планує встановити Новорічну ялинку, висотою 5 метрів,  на площі біля Великокопанівського сільського Будинку культури. 

Участь в акції можуть взяти як діти, так і дорослі, як підприємці, так і місцеві майстри декору, активісти, громадські організації, ініціативна молодь, колективи працівників державних установ та закладів Великокопанівської громади.

Акція проводиться з 02 до 16 грудня 2019 року. Іграшки просять доставляти до сільської ради.
Для виготовлення та оформлення іграшок слід використовувати вологостійкі та вогнетривкі матеріали, розмір та колір іграшки на Ваш вибір, – звертають увагу організатори.

Всі зібрані в рамках акції іграшки прикрасять новорічну ялинку та даруватимуть радість і відчуття новорічних чудес.

За додатковою інформацією звертайтеся у Великокопанівській сільській раді до фахівця із розвитку територій та інвестицій Анни Довженко. Також, всі запитання можна поставити у приватному повідомленні, на офіційних сторінках соцмереж «Великокопанівська об’єднана територіальна громада» у Фейсбуці та «v_kopani_otg» – в Інстаграмі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН