Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські школярі відвідали лабораторію криптоекономіки

У рамках Дня відкритих дверей 27 та 28 листопада на факультеті комп’ютерних наук, фізики та математики було проведено ряд заходів, на які завітало близько 100 учнів загальноосвітніх закладів міста Херсона.

День відкритих дверей – це можливість близько познайомитись зі спеціальностями факультету, матеріальною базою, викладачами та поспілкуватися з тими, хто сьогодні вже навчається на факультеті. Для гостей була організована зустріч з деканом факультету Кушнір Наталею Олександрівною та завідувачами кафедр. Протягом всього дня 27 і 28 листопада проходили екскурсії по кабінетах та лабораторіях факультету.

Школярі відвідали лабораторію криптоекономіки, завітали до музею комп’ютерної техніки, ознайомились з конструюванням та програмуванням роботів в лабораторії робототехніки, побували в обсерваторії університету та прийняли активну участь у цікавих дослідах лабораторії фізики та освітніх технологій.
Для вчителів професор кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу, кандидат фізико-математичних наук Кузьмич Валерій Іванович провів авторський науково-практичний семінар з теми «Розв’язування нестандартних задач як один із засобів розвитку математичних здібностей учнів».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН