Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві журналістка презентувала свою книгу “Смак бунни”

Журналістка ранкової програми UA: Миколаїв Інна Моісєєва презентувала свою книгу “Смак бунни”. Це перший надрукований роман письменниці. Із читачами вона зустрілася в бібліотеці для юнацтва.
Філологиня і педагогиня за фахом, Інна Моісєєва працювала на телебаченні в Херсоні та Миколаєві. Коли пішла в декретну відпустку – написала роман “Смак бунни”. Це не перша історія, написана Інною, але перша надрукована в київському видавництві. Письменниця Інна Моісєєва говорить:
– Ця книга відображає все, що мені подобається в моєму житті: це подорожі, це кохання, без якого просто неможливо, подорожі, без яких, в принципі, нецікаво жити, і кава, яка прикрашає усілякі події мого життя. Дуже люблю каву. І сьогодні аромат кави у нас тут головний на презентації. І я дуже сподіваюся, що ця книга, як я її писала, з емоціями такими, такою вона буде для тих, хто читає: затишною, емоційною, сповненою сенсу і прагненням змінити у своєму житті все те, що не дає нам бути щасливими, не дає нам бути самим собою.

 Інна Моісєєва розповідає, що її книга про пошуки себе, свободу. Про те, що не треба боятися змін. “Багато хто скаже, що це роман про кохання. Але мені здається, що це, в першу чергу, роман про особисте ставлення до самого себе і про якість життя. Може, не зовсім психологічний, але інтелектуальний, бо там люди, головні герої, переживають такі інтелектуальні… Якийсь розвиток відбувається, розумієте, еволюція. Багато хто з нас, мені здається, відсотків 90 людей живуть за принципом: аби всім подобалось і всім на заздрість, і таке інше. А чого хочеш ти насправді?” – говорить письменниця.

Інна Моісєєва каже, що на етапі задуму, а згодом і написання роману, її підтримувала родина: мати та чоловік, які вірили, що видання побачить світ. Образи героїв книги – це її друзі. На презентації колега та подруга Інни – Вікторія Бандуренко. Книгу ще не читала. Але знає про неї з моменту задуму.
Презентація книги “Смак бунни” відбулась у рамках серії зустрічей “Нова генерація лідерів”. Їх організує бібліотекар Андрій Алієв. Готуючись, він прочитав роман Інни Моісєєвої.
 Інна пише про те, чого завжди не вистачає. Особливо в наш час. Це, дійсно, чистого кохання, позитиву, позитивної енергетики. Те, чого потрібно не тільки, скажімо, час від часу, під час якихось свят, а щодня кожному з нас. Цікаво було дізнатися, в першу чергу, що ж таке бунна, яка на обкладинці вказана, в назві. Тому що жоден словник не підказує нам, що таке бунна.

Що таке бунна не говорить і авторка книги. Пропонує прочитати роман і знайти відповідь самостійно. У суботу, 30 листопада, презентація “Смаку бунни” відбудеться в Херсоні.

UA: Миколаїв

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН