Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський моряк зник поблизу Шрі-Ланки

Моряк з Одеси зник поблизу Шрі-Ланки

Владислав Маслов, моряк контейнеровозу THALASSA PATRIS (Container Ship) зник з судна 23 листопада. Про це кореспондентам Суспільного повідомив батько Владислава Сергій Маслов.

23 листопада о 10-й годині ранку Сергію повідомили, що його сина не можуть знайти на судні. За словами батька, Владислав припинив відповідати на повідомлення о 17 годині 22 листопада.

Сергій також зазначив, що за словами капітана, судно занадто велике і на борту не вистачає людей, щоб обшукати всі приміщення.

Як повідомили Сергію Маслову в компанії, якій належить судно, вони шукали хлопця 27 годин за допомогою 2 суден, але батько впевнений, що пошуки проводились лише вдень.

За словам батька моряка, телефон Владислава наразі не знайшли. Сім’я зниклого припускає дві версії щодо того, що могло статися: «Владислав міг залишитися десь на борту. Або з води його могли підібрати рибаки, яких, багато у тій місцевості».

Наразі родичі зниклого Владислава Маслова звернулися по допомогу до Міністерства закордонних справ України та Інтерполу. Судно, на якому знаходився Владислав, за останньою інформацією ресурса MarineTraffic, перебувало у Лаккадівському морі.

Кореспонденти Суспільного намагаються отримати коментар від Міністерства закордонних справ України.

ФОТО: Facebook//Євгенія Савищева

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН