Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські “чарівники” втілили дитячі бажання

Вчора Громадська платформа “Добро переможе” влаштувала справжнє свято для херсонської малечі.

Веселий день для херсонських діток, які опинились у складних життєвих обставинах, подарували дорослі добродії. Малюків запросили відвідати контактний зоопарк “ЄНОТ і Я”. Спочатку хлопчики та дівчатка розважались, спілкувались із звірятами, а потім отримали омріяні подарунки!

Акція добра “Подаруй дітям мрію”, яку у свій день народження ініціювала та організувала херсонка Ірина Абрамова, об’єднала усіх небайдужих. І кожен з них, як добрий чарівник, втілив у життя бажання дитини.

Дарували самокати, машинки, солодощі, телефони, ляльок і велосипеди. Власний двоколісний транспорт з’явився і у Вані. В свої 11 років хлопчик мріяв про новенький велосипед. Його подарував Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, який зазначив: “Всі ми колись були дітьми. Я пам’ ятаю свої мрії. У дитинстві вони видаються особливо важливими. І дуже добре, коли зрештою мрії перетворюються у реальність за допомогою дорослих друзів. Тоді діти виростають добрими і обов’язково діляться з іншими своїм добром!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН