Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі рецидивіст пограбував оселю: не завадили навіть маленькі діти

Одеситка пішла у магазин і залишила вдома п’ятирічну доньку та 11-річного сина, у цей час сусід, представившись батьком, змусив дітей відкрити двері до квартири.

До поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що до нього в оселю заліз грабіжник – п’яний сусід, а вдома тільки малі діти і нікого з дорослих. Правоохоронці одразу виїхали додому до одесита, повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Суворовський відділ поліції.

Коли правоохоронці прибули у будинок, то затримали там неодноразово судимого 36-річного зловмисника. Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучили коштовності та дорогий ґаджет власників житла.

Як з’ясувалося, у двері сусідів захмелілий правопорушник постукав, коли господиня вийшла до магазину. Чоловік обдурив 11-річного хлопчика та його п’ятирічну сестричку, сказавши що прийшов батько.

Дії одесита слідчі кваліфікували, як грабіж. Йому вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне фігурантові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до  восьми років.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН