Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кіноспільнота звернулася до Президента стосовно відмови очільниці Одеського кінофестивалю у посаді голови Держкіно

Представники української кіноіндустрії написали відкритого листа Президенту, прем’єр-міністру й міністру культури, молоді та спорту на підтримку Юлії Сінькевич, яка була єдиною кандидаткою на посаду голови Державного агентства України з питань кіно, але не пройшла за конкурсом.

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Українську кіноакадемію.

Українські режисери, продюсери, актори, дистриб’ютори та інші представники кіноіндустрії не погоджуються з результатами конкурсу на посаду голови Держкіно, за якими генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич не набрала достатню кількість балів, щоб очолити відомство. 

Автори листа називають цю ситуацію “зривом” конкурсу, заявляють, що саме пані Сінькевич має стати головою Держкіно, та вимагають від Національного агентства України з питань державної служби переглянути результати співбесіди.

У понеділок, 25 листопада, о 8:30 біля Національного агентства України з питань державної служби (вул. Прорізна, 15) розпочнеться бестрокова акція проти рішення Конкурсної комісії НАДС стосовно Юлії Сінькевич – кандидатки на посаду Голови Державного агентства України з питань кіно.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН