Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На запорізьких підприємствах проведуть скорочення штату

Через кризову ситуацію компанії “Метінвест”, яка належить Рінату Ахметову, на запорізьких підприємствах: “Запоріжсталь”, “Запоріжвогнетрив” та “Запоріжкокс” проведуть значне скорочення персоналу.

Про це повідомляє НВ Бізнес.

В умовах браку фінансових коштів і невтішних прогнозів щодо подальших цін на сталь. “Група Метінвест розробила план дій, який допоможе компанії подолати складну економічну ситуацію з мінімальними втратами “, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на час пригальмують фінансування частини інвестиційних проектів, крім екологічних і найкритичніших.

Тому на трьох запорізьких підприємствах: “Запоріжсталь”, “Запоріжвогнетрив” і “Запоріжкокс” та інших підприємствах, які входять до складу Групи “Метінівест”, проведуть значну оптимізацію чисельності персоналу.

Група змушена тимчасово зупинити приймання робітників на наявні вакансії та обмежити набір людей на місце співробітників, які прийняли рішення про звільнення, за винятком критичних професій. Але про масові скорочення на виробництві мови не йде: оптимізаційні заходи торкнуться, в першу чергу, адміністративний персонал і провідну компанію. На початку 2020 року буде скорочено до 30% адміністративного персоналу. При цьому управлінська компанія розробляє спільні програми з міською владою з працевлаштування своїх співробітників, пишуть Факти Запоріжжя.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН