Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Йосипенко привітав херсонців з Днем Гідності та Свободи

Традиційно в Україні відзначають 21 листопада День Гідності та свободи. До привітань на своїй сторінці у фейсбуці долучився Ігор Йосипенко:

“Сьогодні в Україні відзначають державне свято – День Гідності та Свободи. Воно приурочене початку двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності.
13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні дане свято встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…»
Це свято є важливим для всіх українців. Довгий час наша країна була в тенетах чужої влади. Ми, як ніхто інший, розуміємо значимість власної свободи та гідності! А сьогодні, ставши незалежними, можемо вдихнути повною груддю.
В цей день, хочеться побажати миру та добробуту кожному з нас! Щоб у наших сім`ях завжди була злагода, щоб в домі пахла запашна паляниця, щоб наш настрій завжди був піднесеним, а блакитне небо майоріло сонячним промінням!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН