Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Департамент будівництва Запорізької ОДА очолить бізнес-партнер заступника губернатора

Департамент капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації очолить Віктор Ярош.  Він власник низки місцевих будівельних компаній, однією володіє навпіл із заступником голови ОДА Володимиром Тарасенком

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті ЗОДА, Ярош став переможцем конкурсу на посаду директора Департаменту капітального будівництва, передає Depo.Запоріжжя.

Віктор Ярош став переможцем конкурсу на посаду директора Департаменту, який відбувався у чотири етапи. Ярош набрав найбільшу кількість балів із претендентів – 13,4.

Майбутній керівник будівельного департаменту ОДА зайнятий будівельним бізнесом. Удекларації Яроша в якості кандидата на посаду вказано, що він є співзасновником ТОВ “Будівельна компанія Будальянс” та “Терра Буд ЛТД”. В останній володіє 50% статутного фонду, іншою половиною цієї ж компанії володіє новий заступник голови ЗОДА Володимир Тарасенко, який серед іншого курирує департамент капбудівництва.

В галузі будівельного бізнесу працює й дружина Яроша – Інна, їй належить ТОВ “Будівельна компанія Будальянс 2018”.

Нагадаємо, посада директора департаменту капітального будівництва вакантна з середини жовтня, коли з неї звільнився Сергій Бєлєвцов.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН