Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У клубі села Райське відзначили День працівників сільського господарства

15 листопада в будинку культури села Райське, що входить до складу Новокаховської ОТГ на Херсонщині, відбувся святковий концерт для трудівників села, який підготували місцеві творчі колективи. Про це редакції Online Нова Каховка повідомила начальник відділу кульутури та туризму Наталія Зарудна. 

До селян, що зібралися у будинку культури, з подякою за їхню працю на рідній землі звернувся Райській сільський голова Іван Коваль.

Свою майстерність на сцені демонстрували вокальний ансамбль «Калина», дитячий вокальний ансамбль «Калинонька», хореографічні колективи, та окремі виконавці.

На урочистостях була присутня начальник відділу культури та туризму Новокаховської міської ради Наталія Зарудна, яка передала гостям будинку культури привітання з Днем працівників сільського господарства від міського голови Нової Каховки Володимира Коваленка.

Наталія Зарудна відмітила гарну роботу директора Райського будинку культури  Ольги Артюх, та всіх самодіяльних артистів, які підготували такий чудовий концерт.

Дітям, учасникам концерту, Наталія Зарудна подарувала солодощі від Благодійного фонду “Нова Каховка” (керівник Наталія Безп’ята).

Свято в сільському клубі пройшло як у єдиній, великій і дружній родині.

Від себе додамо, що в цьому сільському клубі працюють творчі колективи, в яких приймають участь люди різного віку. Особливо важливо, що серед них багато молоді і дітей. Міська влада Нової Каховки постійно приділяє увагу підтрмці сільских клубів, їх творчих колективів. У всіх  клубах селищ та сіл, що входили  до складу громади Новокаховської  міської ради, впродовж останніх 3-4 років були проведені ремонти будівель, систем автономного опалення. За рахунок міського бюджету та коштів спонсорів було оновлено технічне оснащення клубів, закуплені костюми для творчих колективів. 

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН