Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Брати Капранови презентують у Херсоні виставу “Ніч еротичної поезії”

“Досвідчені чоловіки знають, що насправді шлях до серця жінки лежить через кухню. Бо ніщо так не вражає жіноче серце, як чоловік, який готує для неї. Тому ми сприйняли запрошення на театральну кухню, як запрошення на прелюдію. І відповідно привеземо пісні та вірші про любов у всіх її проявах – від легкої романтики до глибокої еротики, і під час вистави приправимо їх перчиком іронії та супроводимо вином пристрасті”, – кажуть брати Капранови про свій приїзд у Херсон.

“Театральна кухня” – це простір відпочинку і спілкування в одному флаконі. Адже для нас вже стало традицією балувати наших любих глядачів атмосферними музичними номерами, келихом вина і найголовніше – відкривати цікаві імена для херсонців.

Братів Капранових знають у всій Україні не тільки, як успішних книговидавців, сучасних письменників та музикантів. Брати Капранови – це український бренд, який з роками стає лиш міцнішим, як гарне вино.

Народний артист України Олександр Книга спільно з Братами Капрановими приготують “еротичну страву” та розкриють секрети успіху.

В рамках заходу 27 листопада відбудеться презентація спільного проекту з Братами Капрановими – вистави “Ніч еротичної поезії” режисера заслуженого діяча мистецтв України Сергія Павлюка.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН