Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Гусєв запропонував здійснити візит військових кораблів НАТО до Херсонщини

Таку пропозицію голова Херсонської облдержадміністрації зробив на ІІІ Міжнародній конференції з морської безпеки, в якій він взяв участь. Про це Юрій Гусєв повідомляє на своїй Фейсбук сторінці:

– Мав честь виступити на відкритті ІІІ Міжнародної конференції з морської безпеки, яку Міжнародний центр стратегій безпеки і оборони спільно з ВМС ЗСУ цього разу проводить в Одесі.

Подякував представнику НАТО Alexander Vinnikov та міжнародним партнерам за підтримку України у питаннях реформування Збройних Сил України.

Для південного регіону нашої держави розвиток військово-морських сил є питанням забезпечення безпеки для розширення експортно-імпортних операцій та залучення інвестицій, у тому числі у концесію портів та розвиток транспортної інфраструктури.

Запропонував представникам військово-морських сил країн-членів Північноатлантичного Альянсу здійснити візит військових кораблів НАТО в нашу область та особисто відвідати Херсонщину.

Висловлюю особисту подяку керівництву Міжнародного центру стратегій безпеки та оборони в особі адмірала Igor Kabanenko та полковника Ігор Процик (Igor Protsyk) , а також командуючому ВМС ЗС України адміралу Воронченко за високий рівень учасників та відмінну організацію цієї дуже важливої й актуальної міжнародної конференції.

Фото з сайту Міністерства оборони України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН