Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську борються із підлітковим вандалізмом

В вівторок, 12 листопада, відбулась зустріч юрисконсульта Таврійського міськвиконкому Марини Павличенко та спеціаліста з питань неповнолітніх, сім’ї та молоді, освіти, культури та спорту Тетяни Шашликової з учнями 9-х класів Таврійської школи № 5 (директор Віктор Нестерович).

Приводом для розмови з підлітками стала низка неприємних подій в місті, до яких, як з’ясувалось, причетні учні міських шкіл. Тиждень тому була розтрощена автобусна зупинка біля школи № 7, в парку на Східному непристойними словами були розписані фігури казкових персонажів та тротуарна плитка, а минулої суботи – розбито вікно в міській амбулаторії.

За виключенням паркових «письменників», всіх порушників встановлено. Але, як вважає міський голова Микола Різак, з дітьми треба розмовляти, пояснювати, що малі правопорушення з часом переростають у великі, розплата за які потім може скалічити все життя.

Зустріч відповідних спеціалістів виконкому в п’ятій школі стала першим лекторієм правознавчої тематики «Відповідальність неповнолітніх». Марина Володимирівна і Тетяна Володимирівна наглядно, з залученням медіа-презентації, розповіли дев’ятикласникам про наслідки правопорушень. Діти уважно слухали фахівців і задавали їм багато питань. Головне, щоб вони добре запам’ятали слова правника про невідворотність покарання.

сайт Таврійської міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН