Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чаплинці вирішували проблему доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення

07 листопада 2019 року в Чаплинській районній державній адміністрації проведено засідання комітету щодо забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при районній державній адміністрації.

Голова районної державної адміністрації Олександр Бурейко довів до відома присутніх інформацію про роботу комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при районній державній адміністрації за 10 місяців поточного року та виконання Заходів стосовно ефективного вирішення питань щодо створення сприятливого середовища для людей з інвалідністю.

Виконавчі комітети сільських, селищних рад зазначили, що всі об’єкти соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури обладнано пандусами, які потребують удосконалення, згідно містобудівних вимог.

Голова райдержадміністрації запропонував присутнім доповісти про стан виконання завдань, які визначено на попередньому засіданні комітету 10 травня 2019 року та залишити на контролі питання і не знімати з порядку денного завдання, які наразі не виконані. Додати об’єкти, які були запропоновані під час проведення засідання комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при районній державній адміністрації до переліку, які потребують проведення робіт із забезпечення їх до потреб людей з інвалідністю.

За результатами засідання вирішили активізувати роботу виконавчих комітетів сільських, селищних рад та інших суб’єктів господарювання щодо обладнання пандусами об’єктів соціально-культурного призначення та інженерно-транспортної інфраструктури, згідно містобудівних вимог.

Інформація з офіційного сайту Чаплинської РДА.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН