Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Селищний голова Чаплинки поїхав до Сполучених Штатів Америки

Програма Добре «Децентралізація приносить кращі результати» Глобал Комьюнітіз USAID спільно з ІСМА організували навчально – ознайомчий візит до США.

Від Чаплинської об’єднаної територіальної громади запросили та прийняли участь з 18 жовтня по 2 листопада 2019 року селищний голова Фаустов Олексій Георгійович та фахівець з управління проектами і координатор програми Добре Пуляєва Лілія. Всього прийняли участь 50 представників 25 громад 2 когорти Херсонської, Миколаївської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Тернопільської, Івано-Франківської, Харківської областей. Перед громадами стояла мета – вивчення кращих практик місцевого самоврядування та економічного розвитку в громадах США, обмін досвідом з колегами щодо управління, організації, забезпечення сталості, залучення громадян до питань розвитку громади, а також використання отриманих знань у своїй громаді для ефективного впровадження планів з місцевого економічного розвитку та покращення взаємодії жителів з органами місцевого самоврядування заради підвищення якості управління та життя в громадах – партнерах програми Добре.

В Нешвіллі штат Тенессі представники українського народу мали змогу відвідати програми сесій щорічної Конференції ІСМА.

Чаплинською громадою відвідано сесії:

  • Відновлення громадської інфраструктури;
  • Адміністратори-початківці : малі села – особливості та перешкоди:унікальні радості та проблеми управління малими населеними пунктами;
  • Успішні громади – ключ до успіху: сучасні громадські бібліотеки;
  • Як використовувати території пріоритетного розвитку;
  • Президентський колоквіум: стійке лідерство.

Чаплинська громада

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН