Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська поліція провела комплексні оперативно-профілактичні заходи

Вчора у Херсоні ініціювали проведення комплексних оперативно-профілактичних заходів поліцейськими. У кожному районному підрозділі поліції відбулися детальні інструктажі, після чого працівники розподілили маршрути та направилися на місця несення служби. Про це повідомляє прес-служба управління .

В обласному центрі інструктаж правоохоронців пройшов на площі Героїв біля театру ім. М.Куліша. Начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун провів націлив правоохоронців на сумлінне виконання службових обов’язків, ввічливе та культурне ставлення до громадян, неухильне дотримання законності.

Участь у відпрацюванні брали працівники обласного управління, особовий склад районних відділень поліції, працівники Управління патрульної поліції, військовослужбовці військової частини №3056 Національної гвардії України та члени громадських формувань з охорони публічного порядку.

Поліція звертається до жителів та гостей Херсонської області з порозумінням поставитися до проведення профілактичних заходів. Закликаємо громадян не порушувати публічний порядок та не вчиняти протиправних дій.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН