Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Маленькі білозерські музиканти відзначилися на міжнародному фестивалі-конкурсі «Musical Universe»

Одеса. Місто з багаторічними культурними традиціями, серед яких є проведення щорічних яскравих фестивалів та конкурсів, де панує її величність «Музика», де зустрічаються та демонструють свої виконавські здібності юні музиканти з багатьох міст України та  зарубіжжя. 23 -24 жовтня 2019 року відбувся міжнародний фестиваль-конкурс  «Musical Universe». 

Південна Пальміра гостинно приймало молодих виконавців з України, Молдови, Китаю. До складу журі входили провідні викладачі музичних навчальних закладів, композитори, відомі виконавці, представники державних органів управління художньою освітою в Україні.

Маючи багаторічний досвід з підготовки учнів до різноманітних конкурсів та фестивалів, викладач фортепіанного відділу Білозерської мистецької школи – Дарчич Олена Омелянівна  підготувала своїх учнів до участі в цьому престижному конкурсі і отримала чудові результати своєї творчої праці, а саме: фортепіанний ансамбль у складі Скороход Ольги та Бігун Олександри здобули диплом лауреатів І ступеню та Домбровська Домініка (соло)  –  диплом лауреата ІІІ ступеню.

Від імені адміністрації та педагогічного колективу Білозерської мистецької школи вітаємо наших учнів з перемогою, бажаємо творчих успіхів і нових перемог! Викладачу зичимо міцного здоров’я, творчого натхнення, талановитих учнів та нових досягнень в їх нелегкій але цікавій педагогічній роботі. Такі чудові результати праці учнів та їх викладачів вкотре підтверджують високий рівень виконавської та педагогічної майстерності, гідно представленої на міжнародному рівні. Хай щастить Вам, молоді таланти України!

Білозерська селищна рада приєднується до привітань та бажає подальших творчих здобутків, натхнення вихованцям та викладачам мистецької школи.

За матеріалом “Білозерка.Інфо“.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН