Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні надійшли повідомлення про замінування стратегічних об’єктів

Вчора вранці на електронну адресу Головного управління Національної поліції в Херсонській області надійшла інформація про замінування Херсонського аеропорту, телевежі та одного з міських готелів. Для перевірки за вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи обласного главку поліції, представники інших екстрених служб.

На охорону публічного порядку були задіяні 15 поліцейських. Загалом з вказаних об’єктів евакуювали 40 громадян. Правоохоронці перевірили будівлі та прилеглі території. Будь-яких вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів виявлено не було.

За даним фактом Херсонським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності».

Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Наразі поліція проводить оперативні заходи по встановленню особи псевдомінера та його затриманню.

За інформацією прес-служби Поліції Херсонської області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН