Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 400 запорізьких будівель виявилися неготовими до опалювального сезону, який вже розпочався

До подачі тепла не готові понад  400 будинків у Запоріжжі, попри те, що опалювальний сезон офіційно розпочався з понеділка, 28 жовтня

Про це повідомили у концерні “Міські теплові мережі“, передає Depo.Запоріжжя.

Неготовими до початку опалювального сезону у концерні назвали 431 будівлю, в яких немає актів готовності до опалювального періоду. Відповідно, теплоносій у них не подаватиметься.

Переважна більшість неготових до опалювального сезону будинків – приватні, відомчі або будинки, де створені ОСББ. Окрім них, тепло з цих же причин не подають у Запорізький професійний ліцей автотранспорту, кілька гуртожитків, зокрема, Запорізького електротехнічного коледжу, низку житлових будинків, які завчасно не підготувала керуюча компанія “Місто для людей” та в яких на старті подачі тепла сталися аварії.

Нагадаємо, у Запоріжжі 28 жовтня розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до тепла підключають об’єкти соціальної сфери: пологові будинки, поліклініки, лікарні та дитячі садки. У житлових будинках опалення має з’явитися протягом п’яти днів. У школах через канікули опалювальний сезон може розпочатися пізніше.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН