Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські артисти готують спільний проект із “Цирком Дю Солей”

Херсонську естрадно-циркову студію «Jin Roh» знають не лише на теренах Херсонщини, а й далеко за її межами. Їх талант люблять і хочуть бачити навіть у далекій Австралії!

І от херсонські таланти готують чергову порцію сюрпризів. Зараз вони активно готують нову програму спільно із всесвітньо відомим «Цирк Дю Солей»!

– У італійців, з якими ми співпрацювали вже в інших проектах, виникла ідея створити грандіозне шоу. Так і утворилась наша інтернаціональна команда. Режисером став француз, який створює шоу для «Moulin Rouge».

Ми з постановниками канадського цирку «Cirque du Solei» організовуємо репетиції, виготовляємо частину декорацій та спецефектів. До речі, половина артистів, які задіяні у шоу, і помічниця хореографа Анастасія Ващенко – саме артисти «Джин Рох», – розповів керівник естрадно-циркової студії Роман Ващенко.

Прем’єра запланована на середину листопада 2019 року і відбудеться вона у середземноморському просторі Італії. Назву проекту досі тримають в таємниці. Процес створення нового творчого продукту на стільки втаємничений, що навіть фото з репетицій показувати нікому не можна!

На жаль, херсонські глядачі побачити це яскраве шоу не зможуть. Саме тому херсонські циркачі готують для свого рідного глядача окремий подарунок – ювілейний концерт Jin Roh Circus.

– Тиша – це теж частина музики! І цієї осені Jin Roh Circus увірветься в серця глядача надзвичайно новим звучанням! – запевняє Роман Ващенко.

Херсонці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН