Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьома школа міста Нова Каховка відзначила 50-річний ювілей

Днями свій 50-річний ювілей гучно відзначила загальноосвітня школа №7 Новокаховської міської ради, що на Херсонщині.

Ранок почався з лінійки для учнів, на якій було дуже весело і гамірно, кожен клас підготував флешмоб з привітаннями рідній школі. Про це повідомляють на сторінці Новокаховської міської ради.

Актова зала ледве вмістила всіх, хто бажав привітати рідну школу з ювілеєм. А це і колишні випускники цього закладу, і сьогоднішні учні школи та їх батьки, і ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, друзі і партнери школи, працівники управління освіти, представники міської влади.

Розділити радість небуденної події разом з ювілярами прибула велика кількість поважних гостей, серед яких – міський голова Нової Каховки Коваленко Володимир Іванович та інші посадовці.

Завітали, аби привітати колег, директори загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів Новокаховської міської ради.

Пишається школа і своїми випускниками. Це і відомі спортсмени, лікарі, поети і вчителі. Та ким би не вони не були – завжди з честю носять ім’я випускника ЗОШ №7, девіз якої – «Поспішаймо робити добро».

Лилося піснею учнівське дзвінкоголосся, раділи педагоги, що так багато людей завітало на свято, витирали сльози однокласники, які зустрілися через десятки років. Присутні в залі стоячи вшанували пам’ять тих учителів, які вже відійшли у вічність, та пам’ять випускника ЗОШ №7 Гребінського Олега Вільямовича, який героїчно загинув захищаючи територіальну цілісність України.

А справжнім сюрпризом для колективу школи став фільм, створений до ювілею школи. Учителі школи заспівали фінальну пісню, яка дуже сподобалась усім присутнім.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН