Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пропозиції щодо перспектив розвитку грального бізнесу направлятимуть Президенту

Пропозиції, які були напрацьовані під час дискусії на платформі для обговорення та визначення перспектив розвитку грального бізнесу в Україні First Ukrainian Gambling Forum, мають бути направлені Верховній Раді, Президенту та Кабінету Міністрів України. Такої домовленості досягли учасники форуму.

Зокрема, експертка у галузі розвитку туристичної індустрії та брендингу дестинацій Анна Романова зазначила: «Якщо держава створить спеціальні економічні умови, я впевнена, Херсонщина може збільшити туристичний потік мінімум вдвічі. Можна залучити інвесторів, які захочуть будувати тут великі туристичні комплекси п’ятизіркового рівня. Херсонщина має стати пілотним проектом, і на своєму прикладі показати, як можна заробити на туристичному бізнесі, якщо його організувати правильно».

У свою чергу, народний депутат України Олег Марусяк пообіцяв врахувати напрацювання учасників форуму під час розгляду законопроекту у підкомітеті з питань організації та оподаткування грального бізнесу Верховної Ради України, головою якого він є. Крім цього, за словами нардепа, аби ідеї можна було імплементувати до тексту закону, до роботи також може бути залучений депутат з Херсонщини.

Ефективність роботи учасників першого в Україні форуму грального бізнесу відзначив голова облдержадміністрації Юрій Гусєв. Захід, на його думку, дав можливість відкрито обговорити те, що може принести легалізація індустрії таким регіонам, як Херсонщина.

За інформацією прес-служби ХОДА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН