Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Придбати оселю у селі можна за рахунок програми “Власний дім”

Де взяти чималу суму на власний дім у селі? Саме для вирішення цього питання працює державна програма «Власний дім». Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Як вона реалізується на Херсонщині, сьогодні обговорювали під час засідання координаційної ради з питань підтримки індивідуального житлового будівництва на селі під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Дмитра Бутрія.

Заслухавши представників Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, Дмитро Бутрій відмітив позитивну динаміку виконання показників програми «Власний дім» за січень-вересень 2019 року.

Крім того, буде опрацьовуватись питання щодо можливості збільшення обсягів фінансування програми «Власний дім» із загального фонду обласного бюджету в сумі 2 млн грн за результатами виконання обласного бюджету за 10 та 11 місяців поточного року.

Нагадаємо, що детальну інформацію щодо отримання кредиту за програмою «Власний дім» можна отримати у Херсонському обласному фонді підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, який знаходиться за адресою м. Херсон, вул. Університетська, 136-а.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН