Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція Херсонщини співпрацює зі школярами

Головне управління Національної поліції області відвідали учні гімназії №20 Херсонщини, які вирішили навчатись за професією поліцейського. Діти побачили, як виглядає робота поліції зсередини.

Про це повідомляє прес-служба управління поліції.

Екскурсію для дітей організували та провели співробітники відділу ювенальної превенції. Спочатку майбутнім поліцейським показали музей. Їм розповіли про роботу правоохоронної системи у різні часи. Найбільше учнів зацікавили архівні фотографії, формений одяг та зразки зброї і боєприпасів. Гостям надали можливість приміряти поліцейські засоби індивідуального захисту (шоломи та бронежилети).
Після музею гімназистів провели в ситуаційний центр та ознайомили з роботою служби «102» , а саме, як оператори приймають дзвінки від громадян.
Також діти мали можливість побачити спортивну залу та тир обласного главку. Дітям показали макети зброї та навчили проводити розборку пістолету.
По закінченню екскурсії працівники Управління кадрового забезпечення розповіли майбутнім абітурієнтам, які є заклади вищої освіти системи МВС України та напрямки навчання, які документи необхідні для вступу та відповіли на питання дітей. Гімназисти подякували поліцейським за цікаву та змістовну екскурсію.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН