Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Столи, стільці, тумби і піаніно передали херсонській школі

Столи, стільці, тумби і піаніно – Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе” продовжує розвозити меблі в освітні заклади Херсона.

Володимир Козел-Богуцький, засновник іноваційної школи “SmartUmKids” зазначив: “Ми працюємо лише другий рік. І нам вже двічі допомагала команда Юрія Рожкова меблями. Ще раніше привезли оригінальні ономісні парти, які складаються в коло, стільці та шафи до комплекту першокласникам. Імпортні, зручні. Зараз довезли за нашою потребою ще. Дуже доречно, що Херсонська платформа “Добро переможе” співпрацює з Міжнародними фондами і має можливість допомагати навчальним закладам!”

В нагоді стало і раритетне піаніно. Своє місце воно знайшло біля кабінету англійської мови ЗОШ № 48. Директор школи Олена Кірцхалія з натхненням розповіла: “Ми його оздобимо в англійському стилі. Буде такий тематичний куточок. Усі бажаючі діти зможуть на перерві чи після уроків вільно грати на цьому музичному інструменті, розвиватись творчо. У нас вже є одне піаніно, його наша художниця розмалювала картинами. Гарно вийшло! Взагалі, нам Юрій Рожков допомагає з меблями. Торік батьки звертались за столами і стільцями. Невдовзі отримали. І так вже співпрацюємо років 5, з того часу, як на базі нашої школи відомі меценати Юрій Рожков та Еліко Маркелія проводили перший етап проекту для дітей “Маленькі кухарі”. Діти виросли, а пам’ять про чудовий період залишився. І, звичайно, Друзі школи також! Дякуємо за підтримку.”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН