Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Злочинну групу, яка скоїла щонайменше 15 крадіжок на Херсонщині, виявили поліцейські

У Херсоні поліцейські встановили учасників злочинної групи, які скоїли не менше 15 крадіжок. Про це повідомляє прес-служба управління поліції.

Своїми об’єктами зловмисники обирали приміщення приватних підприємств, організацій, магазинів. До скоєння злочину ретельно готувалися, заздалегідь вивчали систему охорони, наявність камер відеоспостереження та підключення до сигналізації. Н

доведено, що двоє учасників групи причетні до скоєння 15 крадіжок. Сума завданих потерпілим збитків складає близько 2 мільйонів гривень.

У Херсоні впродовж року сталися ряд крадіжок із приміщень магазинів та приватних фірм.

Злодії вночі проникали в середину офісів, відчиняли сейфи, забирали гроші, банківські картки та інші цінні речі. Під час детального вивчення зібраних матеріалів досудового розслідування поліцейські встановили, що злочини скоюють одні й ті самі зловмисники.

До розшуку зухвалих крадіїв долучилися оперативники управління стратегічних розслідувань.

Як розповів заступник начальника обласного главку поліції Микола Цап, поліцейські виконали великий обсяг роботи і завдяки вжитим заходам встановили щонайменше двох учасників злочинної групи.

37-річний організатор підшукував відповідні об’єкти та розробляв план проникнення. Цінні речі вивозили на автомобілі 35-річного напарника, який відповідав за подальший збут викраденого майна.

Не реалізований товар зберігався в гаражі організатора. Там же знаходилися численні інструменти злому.

В ході санкціонованих обшуків, проведених працівниками управління стратегічних розслідувань та слідчими відділу розслідувань особливо тяжких злочинів обласного главку поліції, поліцейські вилучили в гаражі пневматичні щипці, фомки, драбини різної довжини, відмички.

За місцем мешкання підозрюваних знайдені гроші, банківські картки та інші речі, здобуті злочинним шляхом. Також у них вилучені 3 рушниці, пістолет для відстрілу набоїв травматичної дії, кілька ножів.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН