Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші організували “Майстерню професіоналів”

На факультеті комп’ютерних наук, фізики та математики на честь 25-річчя Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова було проведено освітній проект «Майстерня професіоналів: шлях до успіху», на якому учні ліцею мали змогу поспілкуватися з деканом факультету, кандидатом педагогічних наук, доцентом Н. Кушнір, випускниками ліцея – заступником завідувача кафедри ІПІЕК, доктором економічних наук В. Кобцем та доцентом кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу А. Бистрянцевою.

Було піднято багато цікавих і актуальних тем: “Прикладна математика у фізиці та IT” (А. Бистрянцева), “Як ми бачимо IT industry через п’ять років” (О. Чередніченко, директор ІТ компанії Logicify).

Викладачі кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики провели екскурсії в лабораторію робототехніки (доцент Н. Валько) та лабораторію крипто економіки (викладач М. Полторацький).

Завідувач кафедри фізики та методики її навчання, доцент Т. Гончаренко та асистент цієї кафедри Н. Головко провели екскурсію в лабораторію фізики та освітніх технологій.

Для студентів випала нагода поспілкуватися з випускниками факультету, представниками IT компаній міста Херсона: “Data Art” (І. Третьякова); “CRM SALESFORCE Хмарні технології в сучасному світі” (Т. Коваль).

За інформацією телеграм-каналу вишу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН