Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Унікальні рослини зафільмували в осінньому ботсаду Херсона

Студенти ХДУ, які згуртувалися у проекті Stud TV у березні цього року, і цього тижня побували у Ботанічному саду ХДУ, де і було зроблено яскраве відео. До своєї роботи вони зробили допис:

– Колектив агробіостанції «Ботанічний сад ХДУ» піклується про розвиток рослинного та тваринного світу нашого краю.

У жовтні в ботанічному саду панує справжній хризантемовий рай. Директор агробіостанції Ніна Сушинська познайомила команду Stud TV з колекцією цих рослин. Пані Ніна розповідає, що ботанічний сад може похвалитися сотнею сортів квітки, серед яких такі різновиди: мультифлора, корейські та гілкові. До них належать: слов’яночка, дюймовочка, джіджі сноу, тріккі вайт, джіджі єлоу, пан лілак та інші. Дивні та незнайомі назви, чи не так? А тепер уявіть цю красу наживо. Картина не менш дивовижна та захоплююча.

Жителі міста, гості та усі бажаючі мають унікальну можливість – прогулятися осіннім ботанічним садом. Адже це не просто заповідник, це місце для проведення дозвілля. Сім’ї з дітьми, закохані пари, друзі, люди поважного віку – усі можуть додати до свого життя барв та приємних емоцій.

До речі, наступного тижня у ботанічному саду День відкритих дверей. Використайте цю можливість, доки хризантеми, як у рядку з пісні, не «отцвели уж давно».

Каменєва Єлізавета, Павлушкіна Олена

Stud TV

За час роботи Stud TV було зроблено і багато інших талановитих відео студентами ХДУ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН